2011/01/27

НОВОГОДИШНА МОЛИТВА НА КРЪСТА

31.12.2010година 0ч.на кръста

/Еремия 33:3/ - Господи, в началото на Новата 2011г. ние идваме при Тебе да се помолиме и да извикаме пред Твоя кръст за помощ и милост за нас, за домовете ни, за народа ни, за БЪЛГАРИЯ!
Ние викаме към Силния и Мощния на Израел, Алфата и Омегата, Първия и Последния, Царя на Царете, Господа на господарите и Лекаря на лекарите!
Откривай ни и ни показвай велики и тайни неща, които не знаем. Нека всичко тайно да стане явно през 2011г. за нас! /Лука 12:2/. Господи, Ти си оставил ОСТАТЪК между нас, който да бъде закрепен в Твойто свято място, за да отваряш очите ни и да ни съживиш, за да издигнем Твоя дом и да поправим развалините Мy/Ездра9:8/.
Дори в сегашно време Ти си избрал ОСТАТЪК от хора по благодат, които АКО смирят себе си пред Тебе, Ти ще чуеш молитвата им и ще отговориш. /Рим.11:5/. Господи, Ти си ни познал още от утробата, преди да се родим. Осветил си ни и си ни поставил за пророци на народите /Еремия1:5/. Молиме Те да пратиш между нас духът на Халев и Исус Навин и както те завладяха земята, в която ги изпрати така и ние да завладеем земята, в която си ни поставил за Тебе /Исус Навин1:3/. Словото Ти казва, че ние сме избран род, царско свещенство, свят народ, люде, които да възвестят на този погиващ свят славата на Този, Който ни призова от тъмнината в Своята чудесна светлина /1 Пет.2:9/.
Писано е още че сме виделина на света, която свети пред човеците, за да видят добрите ни дела и да се прослави Нашия Отец, Който е на небесата /Матей 5:14,15,16/. Дал си ни Твоя дух да бъде върху нас и си ни помазал да превързваме сърцесъкрушените, да прогласяваме освобождение за пленниците и да изведеме от затвора вързаните. Да прогласяваме годината на благоволението Господне в 2011г. и деня на въздаянието на нашия Бог. Да утешаваме всички наскърбени, да се грижиме за тях; да им занесеме радост, мир и изцеление, за да прославят името на Исус /Исая61:1-3/.Господи, Ти даде живота си за нас.
Ние Ти благодариме за скъпоценната жертва на кръста и за святата Ти кръв,
Която се проля, за да ни измие от всичките ни грехове /1Йоан3:16/.
Молиме Те, Господи не ни отхвърляй от присъствието Си и
не отнемай от нас Святия си дух /Пс.55:11/. Ние идваме пред Твоя трон. Покайваме се и се отричаме от всеки грях и всяко проклятие, което сме извършили ние, децата ни или нашите родители и прародители чак до Адам. Заставаме за нашия народ! Заставаме за нашата нация! Заставаме за България! Ходатайстваме и се застъпваме! Ние осъзнаваме, че мястото на което стоим /земята, на която си ни поставил/ е СВЯТА ЗЕМЯ! Ти си я създал за Свое притежание! Ти очакваш ТЯ /земята/ да даде добър и траен плод през 2011г. Затова СЕГА ние събуваме обущата от нозете си /Изход 3:5; Исус Навин 5:15, Деяния 7:33/. Покайваме се и се отричаме от всеки грях, който сме извършили, когато сме стъпвали или ходили на места, където не е трябвало да бъдеме /дискотеки, манифестации, танци, концерти, филми, увеселителни забавления и т. н./ Нашите крака са важна част на тялото ни и демоните имат легално право и претенции върху нас, ако не сме ходили в Божиите пътища. Ние издигаме линия между нас и нашите грехове и поставяме кръвта на Исус да ни измие и очисти от всички тях. Молиме Те, Господи да премахнеш всяко беззаконие от нашите крака, за да влеземе в земята, която си ни дал, за да я завладееме за Тебе. Ние се смиряваме, молиме се, търсиме лицето Ти и се връщаме от нечестивите си пътища /2Летописи 7:14/. Ходатайстваме и се молиме за нас, за нашите домове, за нашия народ, за България, /както Мойсей, Авраам, Данаил, Естир, Ездра, Еремия, Неемия, Исус Навин ходатайстваха, постеха и се молеха за народа си/ ние ги издигаме пред Тебе сега! Господи, Ти обръщаш проклятието в благословение /Второзаконие 23:5; Неемия 13:2; Захария 14:11/. Молиме Те да заповядаш на ангелите Си за нас, да ни пазят във всичките ни пътища. На ръце да ни вдигат,
да не би да удариме в камък ногата си /Псалом 91:11,12/. Молиме за Твоята милост да бъде над България през 2011г. Нека Словото, което излиза от устата Ти изпълни волята Ти и благоуспее в онова, за което го изпращаш /Исая 55:11/. Не бойте се, защото Аз ви изкупих, призвах ви по име! Мои сте! /Исая 43:1/. Аз съм Вашия Пастир няма да ви оставя в нужда /Псалом 23:1/. Ще извърша онова, което е потребно за вас /Псалом 138:8/. Повярвай в Моя Син и ще се спасиш ти и целия ти дом /Деяния 16:31/.
Аз и моя дом ще служиме на Господа /Исус Навин24:15/.
Народите ще ходят по Неговата Светлина; земните царе ще донасят в Него слава и почит /Откровение21:24/. АМИН!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове