2010/05/25

Чък Пиърс: Нарастваща Война! Бъди силен в тази Битка с Мамон!

Разбери Твоята сфера на власт
В Сезон на Криза стратегията от Небето трябва да нахлуе в твоята сфера на власт! Всеки има част.Ти ще бъдеш в разположение в сферата на власт.Ти трябва да разбираш твоята среда на власт и да знаеш как да работиш с другите хора в тази област.Тази среда е където ти гледаш формирането на твоето „ново”.Сферата е обиколка на движение,въртене или орбита.Сферата се определя и като обширно пространство където твоето небесно царство се показва.Моята най-добра дефиниция за сфера е схема на действие,знания или влияние че двете са свързани с функционалната област на твоята ангажираност и всяка територия,която е засегната от теб упражнявайки властта.
В рамките на това пространство е ред на обществото,че ти можеш да влияеш. В 2Коринтяни 10
Павел говори за това,което е неговата сфера за влияние включва и когато той няма сигурна власт да управлява.
Това е където ти навлизаш в Новото!
За това ти да видиш какво ново се случва около теб ти,ти трябва да се отърсиш от всяко обезсърчаване,разочарование и безразличие! Ти трябва да кажеш на твоите емоции да не се противопоставят на Новото! Ти трябва да вярваш,че Бог има повече за теб.В други думи,твоето последно може да бъде велико отколкото твоето минало! Ти трябва да вървиш нагоре в твоят нов духовен свят! Всъщност,ти трябва Да Вървиш по надалеч от там където ти си ходил в миналото!

Войната се Увеличава

Има много неща във война,които ние не разбираме.Войната винаги включва нещастия,и в същото време,Божествена намеса която ние не забелязваме. Понякога войната не прави усещане за нас.И все пак,войната е част от живота.И тъй като сме изправени с лице срещу развиваща война която предстои в двете естествената и духовната област това е решаващо,че ние се придържаме до думите на Павел към хората от Ефес:Ефесяни 6:10-15
Най-после, заяквайте в Господа и в силата на Неговото могъщество.
Облечете се в Божието всеоръжие, за да можете да устоите срещу хитростите на дявола.
Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.
Затова вземете Божието всеоръжие, за да можете да противостоите в злия ден, и, като надвиете на всичко, да устоите.
Стойте, прочее, препасани с истина през кръста си и облечени в правдата за бронен нагръдник,
и с нозете си обути с готовност чрез благовестието на мира.
В средата на конфликта,ние трябва да се научиме да стоиме докато ние видиме мир,докато свършеният план на Бог се изяви. Ние трябва да стоиме докато вражеските сили които се противопоставят на Божията воля бъдат избутани обратно.Докато Божият Дух е все още в земната област,Той ще използва Неговите хора да застанат срещу дявола който се опитва да управлява нашият свят.
За чух Духа на Господ да казва на мен:'Винаги ще има войни и слухове за война.
Ще има много бойни полета които ще се развиват в следващите дни.Твоето бъдеще ще се определя от това как ти се доверяваш на Мен на това бойно поле.
Облегни се не на твоето собствено разбиране.В средата на твоят конфликт,Аз имам план! Има някои неща,които са все още скрити от теб.Довери Ми се така,че в Моят съвършен момент Аз мога да се проявя в начин който Аз казвам на теб да стоиш.’
Войната изглежда да бъде нарастваща по земята! Това показва,че врагът е на свобода! Един може да пусне новините и бързо да види,че ние сме в сезон на голямо вълнение.Бомбена атака беше предотвратена на Таймс Скуеър в града Ню Йорк,в района на Нешвил се наблюдаваха безпрецедентни валежи и наводнения през почивните дни,и огромен разлив на нефтена отрова е засегнал и предизвикал големи щети по крайбрежието на Персийският Залив.Това ще се отрази на икономиката значително.

Истинската война е над нашето преуспяване в променящият се свят. Благоденствие възниква когато ние влизаме в пълнотата на Божият план за нашият живот. Както Той обеща на Авраам,Той ще започне да носи нас на нашата земя.Когато ние се предадем на Неговият план за преуспяване на нашите животи,Той ще изчисти нас от всички идолопоклонства и неверни начини.Това покорство причинява сърцата от камък да бъдат заменени със сърца от плът(едно нежно сърце да чуе Бог).Той постави Неговият Дух вътре в нас.След това Той отвори врати които са свързани с изобилие- не точно светско изобилие,но изобилие на откровение да разберем кой Бог е нашия Създател през Неговия Син,както и кои сме ние.Той благославя делата на ръцете ни.Той ни изпълва с откровение.
Той ни дава всяка граница и казва,
”Вземи Господство!Войната е над теб вземи Господство!”

Преуспяване!

Преуспяване на всяка предна позиция! Бъди като Неемия! В неговият ден,Неемия видя Ерусалим в развалини и започна възстановяване на стените,възстановяване на портите,закачане на вратите,и подготви мястото за ново движение на поклонение.
Ето някои ключа за твоята победа за напред.
Ти имаш нужда да знаеш:
1.Как да влезеш в новият сезон и да мислиш различно.
2.Как да видиш и отвориш твоите очи за по-голямото демонично царство и стоиш във вяра.
3.Как да чуеш Духа на Бог и позволиш твоята дарба да се проявява по нов начин.
4.Как да се съработваш с ангели и служещи духове.
5.Как да получиш твоето ново назначение и навлезеш в твоето ново мисионерско поле.
6.Как да влезеш в следващото движение на Бог.
7.Как да изразиш радостта си по нов начин.
8.Как да придобиеш ново зрение и да видиш твоето снабдяване.
9.Как да имам подновен ум и реставриран,жив човешки дух пълен със Святия Дух.
10.Как да разберем объркващата способност на врага.Мамона е подбудил много да се откажат и да направят грешни решения.Стой непоколебимо.


Кой е МАМОН?

Термина „Мамон” главно означава богатства и богатсво,но както Колин Бралн,в Новият Интернационален Речник по Теологията на Новият Завет,изтъква,” Материалното богатство може да бъде олицетворено като демоническа сила, Мамон”(Нов Интернационален Речник по Теология на Новия Завет,част 2, ед. Колин Бралн(Гранд Рапидс,Мисури:Обновена Справочна Библиотека), 1986,стр.829).Когато нашето настойничество на богатство не ни привежда в съотвествие с Божието намерение и план,ние отваряме самите себе си за демонична дейност.
Лакомството може да ни отведе далеч от Бог и ни насърчава да се довериме в нашето материално притежание.Когато ние си обърнем доверието от Бог към парите,ние поставяме самите себе си в подчинение на нов господар.Джак Хейфорд,в Хейфордския Наръчник на Библията,позовава се на Лука 16:13 в следният начин:”Исус каза,че ние не можеме да служиме на двама господари Бог и парите,в същото време,и това прави Мамон потенциален господар.” (Хейфордския Наръчник на Библията,ед.Джак В.Хейфорд (Нашвил,Тененси:Издателството на Томас Нелсън,1995),стр.962).Когато ние се опитаме да служиме и на двамата Бог и Мамон,нестабилност и двойна непредупреденост се произвежда в нас.Мамон ще бъде разпознат като бог когато той води нас в поклонение на материалните притежания.

Как да Поразим Този Дух!

Мамон ще се опита да има теб управлявайки твоите ресурси но оставяйки в робство.Мамон ще използва теб докрай и тогава ще убеди теб че ще бъде по-добре в разстояние да умреш вместо това да бързам напред.Мамон ще съблазни теб в да проклинеш твоето наследство и ще те убеди да активираш проклятия срещу твоят дял и растеж.Мамон е подвеждащ и ще те води в самонадеяност.Ти ще чуеш глас,който звучи като Бог,като светлина,или като добра религия.Този глас ще се опита да промени твоят приоритет в даване.Този глас ще се опита да убеди теб ,че там няма обръщане към Бог в молитва-единственият избор е да се даде в твоето обстоятелство.
За да се победи този дух,ти трябва да действаш,чрез Духа и не от твоето собствено разбиране. Ти трябва да намериш нови творчески начини на даване. Въпреки че в този момент ние имаме нужда от допълнителни $95,000, ние намерихме невероятни начини да даваме.Нашето най-голямо дарение дойде от всички към нас когато ние празнувахме Пасхата.Това даване помогна преместването на Църквата в ново място на власт разпространена по целият свят.Ние помагаме на Служението на Глобалната Жетва и Петър и Дорис Вагнер като те направят тяхният преход да сложат край на един сезон и да влязат в нов сезон.Ние благославяме Израел по нови начини,и няколко други служения в САЩ.

Откажи избори които активират проклятия. Не позволявай на устата ти да съгрешава.Чакай твоята стратегия да победи и не участвай докато нямаш уверена стратегия.Една малка дума ще събори този враг.Не се плаши.Когато ти намериш твоята дума,ти ще стреляш тази дума като стрела в торнадо.

Благословения,

Чък Д.Пиърс,
Интернационално Служение Слава на Сион

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове