2011/04/11

Chemtrails – химикали в небето

Hе сте ли забелязали в последните 3-4г. как небето над България е станало някак
по -облачно и мрачно? Как слънчевите дни някак не са слънчеви? И как самолетните следи преобладават повече отколкото естествените облачни формирования?
В тази статия ще разкажа за Щатското военно наименование- Chemtrails, което се появява в края на миналия век във военните документации на САЩ и описва пръскане на химически и биологически съединения върху неподозиращото общество, в даден щат с експериментална цел. Chemtrails в превод означава Химически самолетни следи.
Подобни опити са се извършвали още 50—60г. на миналият век като първите опити, за които и правителството им твърди, са били в сферата на биологичните оръжия – пръскане от самолет, вируси, кораб в океана пълен с експериментални маймуни, след заразяването им, бозайниците биват изследвани до тяхната последвала смърт. Също така са на лице пръсканията с химикали във Виетнам от страна на САЩ с цел предизвикване на обилни валежи, които да наводнят пътищата и да секнат доставките за северновиетнамската армия. Но за съжаление оттам нататък информацията по тази тема е толкова засекретена, че ние навлизаме в света на теориите и потвърждението им е невъзможно в момента, затова аз ще говоря само за това, за което имам информация.

Chemtrails – се появяват данни за пръскане над небето на България в края на 2005г. началото на 2006г. малко след влизането на страната ни в НАТО и биват изпълнявани регулярно с неизвестна цел. Съдържанието на химическите елементи е етилен дибромид, алуминий и бариев оксид. За съжаление никъде по медиите подобно твърдение не е разгледано и доказано затова влизаме в светът на теориите и самостоятелната преценка (всеки сам да прецени с познанията си по физика и химия).
Първата тема в българските интернет форумите представя Chemtrails като химическо пръскане над територията на страната ни с радиолокационна цел, стремяща се да получи по добри триизмерни образи на летящите обекти.
От западни източници пък следват изказвания, че Chemtrails се използват за нов вид оръжия, така наречените „скаларни оръжия“ – scalar weapons, които взаимодействат с HAARP за действието си, което представлява изпаряване на ракетите високо в атмосферата – става въпрос за съвсем нов подход в достигане на целта от създаване на противоракетен щит срещу/между континентални, ядрени ракети. Ако не е ясно ще обясня, че създаването на подобен щит ще разруши ядреният баланс в света ни, благодарение, на който вече над 60г. ние разполагаме с тази ценност наречена мир. Страната, притежаваща подобен щит ще има картбланш да върши безответни действия в световен ощърб – големи ненаказуеми престъпления или с други думи ще съществува едно специфично чувство за ненаказуемост. Личното ми мнение е, че подобен щит в момента се изгражда срещу Русия, и той не се изгражда за мир, а напротив.
Но нека се върнем към темата за Chemtrails – първи данни за мащабно пръскане над САЩ са от 1995г. като се появяват данни за странни заболявани на хората в тези райони при дадени райони това са епидемийни, грипоподобни, неизвестни заболявания. В други случаи това са странни дерматологични заболявания наречени Моргелонс и по обяснение на това, което съм чел –представляват вид нанотъкани и технологии, който след влизане в организма на човек или животно след 4-5г. излизат през отделителната система на кожата болезнено и в незарастващи рани.
Хората по принцип, които забелязват странните облачни формирования, образувани от Chemtrails пръскащи химикали и пестициди смятат, че подобно действие е за наше добро, наивно, че щом се прави в такъв мащаб не е за тяхно лошо, но за всеобщо добро. Позволете ми да повторя тук думите на Господ: „който влиза през прозореца или покрива на кошарата е крадец и убиец и идва за да разграби и убие, а пастирът идва през вратата за да изведе стадото на паша” С други думи щом подобно действие се извършва в такъв масов размер и без каквата и да е информираност на обществото, и по определеният нормативен ред, то това е във вреда на това същото общество и не цели неговото добро.
За това ето още една голяма поредица от теории както горе споменатите за вероятната цел и употреба на Chemtrails в световен мащаб. :
- Най фрапиращата от тях е намаляване на човешката популация, или с други думи геноцид срещу човечеството като цяло, без значение от раса, цвят на кожата, образование морално или имуществено състояние. Това звучи налудничево, но нека подчертая, че това е официална теза на Рокфелер, която той заявява в ООН (фамилия са основатели и потдръжници на тази световна структура). Елитът в света, хората с много пари и власт мислят по различно от обикновенният човек , човекът стремящ се да осигури насъщният за себе си и семейството си. Не случайно тези хора са със „синя кръв” с други думи смятат, че дори са генетически по различни от нас хората долу, и нашата болка и страсти не ги засягат. С други думи както човек е по-горен от крава така и те са по-горни от нас в разбиранията си. Поради това тази теория за Chemtrails не може да бъде тук о така отхвърлена.
- Друга подобна теория е целяща стерилност при плодовитите жени/мъже за да не могат да създават деца, с което без горепосоченият геноцид ще се намали човешката популация до контролируеми размери с времето.
-Теорията за митът на глобалното затобляне. Фактът, че след първите масови Chemtrails над САЩ от 1995г. до сега температурата в светът се покачва и от това следва заключението, че подобни пръскания целят създаването на парников ефект, при който топлината отразявана от земната кора и океаните обратно в космоса се връща отразена в облачната перелина създадена от Chemtrails обратно в атмосферата и по този начин се създава парников ефект, който увеличава температурите и глобалното затопляне. А митът за глобалното затопляне цели създаването на данък въглероден диоксид върху всеки човек с кола и в бъдеще върху всеки дишащ човек, а парите от този данък ще бъдат използвани за създаването на Глобален парламент или глобална структура управлявана от елитът със „синя кръв”, както е в ООН и в моментът, но в много по – големи мащаби.
- Климатични войни – това е филм на History Channel и описва се следното:
„След като няма изстрел значи няма и война.” Това означава, че който има подобна технология може да я използва без знание на обществото за преследване на корситни цели и никой не може да го обвини поради незнание. Филма описва как Chemtrails служат за насочващо огледало на енргийното лъчение от HAARP доставяно до противниковите страни с възможност да изсушава климата им и да унищожава селскостопанската реколта, притискайки ги докато се предадат. В този филм се изказва възможността на HAARP след пускането си в експлоатация 2005г. да контролира дори ураганите, които връхлитат източното крайбрежие на САЩ.
-Теорията за Антихриста е интересна с това, че вклю чва прожектирането на лазерни холограми от сателити върху облачната пелерина, създадена от Chemtrails, която служи като екран за пресъздаването на тези образи и те ще бъдат създадавани с цел заблуда на населението и внушаването им, че Бог е дошъл и им се явява в небето или извънземни са пристигнали за да ги насочат във „верният” път на нечии политически амбиции. Смятам това за не добра теория поради множество минуси като недостик на енергия на сателитите за подобно шоу, и добрата образованост на населението в днешно време, което е виждало 2 и 200.
Има хора които критикуват и се подсмиват на такива като мен смятайки, че самолетите винаги оставят дълги дири и пръскането не е факт – Chemtrails не съществуват. Затова ще ви опиша какви следи оставят обикновенните самолети изгаряйки керосин и какви Chemtrails:
-Обикновнни самолетни следи – оставят видими следи само на големи височини където температурите са до -50С. Следите се получават при нагряване на въздуха от двигателите след, което създадената водна пара замръзва на около 80-100м зад опашката на самолета и оставят видима бяла следа от ледени частици. Леда се разтопява, нагрят от слънчевата светлина и изчезва в рамките на 20-30секунди след преминаването на самолетът.
- Chemtrails – следи, които остават повече от минута и се разтилат, подобно на облачни формирования покриващи в последствие по-голямата част от небосводат. По принцип времетраенето на следите върху небосвода има продължителност от 20мин. – 12ч. след преминаването на самолета. Пръскането може да бъде споходено от случаи на странно образувана облачна дъга, която масмедията прикрива, обяснявайки я като circumhorizon arс, но всъщност е химическа дъга. Образуване около Слънцето през деня или около Луната през ноща на Halo – Ореол около светилата, който се причинява от облачната пелерина, създадена от Chemtrails, през която трябва да премине светлината. Halo съществува в естествена среда само на южния и северния полюс, където е толкова студено, че светлината се пречува от ледените кристалчета в атмосферата и образува този ореол, това не е естествено за топли страни включително и за България, където вече се наблюдава. Висока самолетна актвност – когато в рамките на 1 час минат 50 самолета и нашарят небето означава, че не е случайност. Пресичания, завивания и създаване на мрежа от самолетни следи са също така показатели за Chemtrails.
Личното ми мнение е, че подобно пръскане не се използва с една единствена цел, а е съвкупност от няколко такива и, че те всичките не са ни полезни, но за съжаление както изброените теории така и доста други не са подкрепени от управляващата администрация и остават само в сферата на теориите или разумната преценка.

В заключение ще добавя ние като общество трябва да изискаме от властимащите да обявят официялното предназначение на подобно действие и да не позволяваме подобни секретни операции над главите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове