2012/01/14

Христос или Религия - Изборът е ТВОЙ!

Покаянието, смирението, святостта - това е основата на християнския ни живот но когато тази основа вече е положена то трябва да градим на нея нещо повече, както и Павел казва Евр 6:1 Поради това, нека оставим първоначалното учение за Христа и нека се стремим към съвършенство, без да полагаме изново за основа покаяние от мъртви дела, вяра в Бога,
2 учение за кръщения, за ръкополагане, за възкресяване на мъртви и за вечен съд. И ако някой цял живот само се покайва, смирява и освещава и нищо друго не прави - то такъв цял живот е на биберон и духовно мляко а Бог иска да работим на нивата Му, да разпостраняваме благовестието на Божието Царство, да служим на света около нас да идва при Бог, да освобождаваме пленниците изгонвайки демоните от тях за да могат да се покаят, да служим за изцеление на хората защото Бог е Любов и в Божието Царство няма болести - изцелението е проявление на делото на Исус на Кръста защото Той понесе Болестите ни. Понесе и бедността за да се обогатим чрез сиромашията Му на Кръста. Понесе скърбите ни за да се зарадваме и да Го прославим. Бог ни и призова в истинско общение със Сина Му Исус Христос - 1Кор1:9 Верен е Бог, чрез Когото сте били призовани в общението на Сина Му Исуса Христа нашия Господ. Ако някой разбира под смирение да мълчи и нищо да не прави освен да се покайва и освещава цял живот то такъв човек цял живот продължава да прави грехове и постоянно влиза в грехове на гордост и оскверняване от които постоянно се покайва, смирява и освещава. Такъв за нищо не става защото единственото което прави е да се покайва, освещава и смирява и да мачка духа на хората които искат да живеят за Бог а не само да топлят църковните пейки във фалшиво религиозно покаяние, смирение и освещаване. Истинското покаяние е отсичане на греха от раз и край. Истинското смирение е да се покориш на Бог за да вършиш това, което е казал в Словото Си да вършиш и е факт че този вид смирение задължително религията го възприема за бунт и гордост. И истинското освещение а да се посветиш и отдадеш на 100% на Бог за да вършиш Божиите дела и призвание за които те е призовал в Словото Си. Святостта е не да бягаш от тъмнината а да светиш в нея. И много такива има но това послание се разбира и приема само от жадуващите и гладуващите за реалността и присъствието на Бог в живота си които не са обременени от религиозни съмнения какво Бог иска от живота им...
Присъства ли Бог реално в Живота ти? Религията убива а Бог е Реалност. Излез от религията и нейните лъжи и призови Бог с цялото си сърце! Срещни се с Исус Христос и имай реална среща с Него! Това е повече от всичко друго. Повече от всяко човешко удобрение и почит. Повече от всяка човешка лъжа и религиозно-фалшива атмосфера на самоизмама в която може би си живял до сега. http://shapovalov.us/ http://g12life.my1.ru/Нормално е религиозния ум да не може да разбира това което говори Святия Дух чрез служителите на Божието Царство. Религията която в същността си е вяра и служение по плът, и стремеж да се угажда на Бога със силата на плътта но без реално изпълване със Святия Дух - изявяващото се Божие присъствие - тя никога не може да разбере служението на Духа и Словото Което Той говори и винаги е враг на движението на Бог за едно поколение което се е посветило да разраства Божието царство на земята чрез разпостранение на Благовестието на Царството и отдавна е надраснало това да се концентрира върху разисквания свързани със спасението, закона и благодатта защото тези неща са основни и първоначални учения както казва Павел в Евреите. Новото поколение християни които имат Завоевателния Божий Дух който беше и в Исус Навиев се концентрират върху завлядаване на Обещаната Земя и изграждането на Божието Царство тук в душите и сърцата на хората. Божието царство което е правдата на Исус, мира с Отца и радостта в изпълването със Святия Дух. Това е същественото а от безсмислените спорове няма полза нито добър плод. Пастор Андрей Шаповалов е помазан Божий служител чието служение могат да приемат само ония на които им е омръзнало да живеят в мъртва религия в която само топлят църковните пейки но никога не преживяват реално Божията реалност, присъствие и сила така както Бог желае. Не го издигам в култ но осъзнавам че Бог има на какво да ни научи чрез помазаника Си и Мнозина получаваме и предпочитаме да получаваме изграждане чрез Слово и Послания от Святия Дух изговорени от Божий Човек отколкото да си губим времето в безполезни разисквания от хора проводници на религия и смъртоносни ереси отричащи авторитета и Божествеността на Святия Дух и поучаващи богохулни лъжеучения.
Истинското Християнство не е посредственост и номиналност. Да си християнин не е посещаване на църква и топлене на църковните пейки или столове. Да си християнин не е просто да си добър и морален човек. Да си Християнин в най християнския смисъл на думата е всекидневно да живееш и ходиш в реална връзка и взаимоотношение с Бог. Исус да бъде изобразен в твоя характер и да вършиш Неговите дела и призвание за теб и това да е приоритет номер едно в живота ти - това е да си Християнин и това дава истински смисъл на живота. Изморен ли си от Религия в която Бог отсъства? Измори ли се да ходиш на Църква но да не преживяваш Бог, Докосването Му и Любовтта Му на дело? Омръзна ли ти фалша и имитациите, "християнските" програми и церемонии имащи вид на голямо благочестие и велика работа за Бог но в които Той отсъства? Ти се нуждаеш от реална среща с Бог - с Исус Христос. Това е възможно за теб! Всичко е възможно за теб, който вярваш в Бог и Любовта Му!
Искреност, Вяра и Вик със цялото ти сърце Бог няма да пренебрегне! Той ще ти се открие и Словото Му ще оживее в теб. Живота ти ще придобие висш смисъл - Исус Христос и Неговото Царство на Земята, както е на небето! Бъди благословен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове