2012/01/14

Убий Гигантите в живота си!

1. Когато излезеш да убиваш гиганти, братята ти ще те обвинят в гордост и лукавщина (1Царе 17:28). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
2. Когато излезеш да убиваш гиганти, царят (хората във властта) ще се опитат да ти наложат своите оръжия (методи) (1Царе 17:38). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
3. Врагът е заел позиции 40 дни преди теб (1Царе 17:16). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
4. Врагът има гигант, а той има 4 братя (2Царе 21:18-22). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
5. Когато излезеш да убиваш гиганти, твоята войска (църква) ще бъде изплашена и демотивирана (1Царе 17:11). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
6. Разрешиш ли този проблем, ще излязат 4 още по-големи (2Царе 21:18-22). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
7. Когато излезеш да убиваш гиганти, няма да има меч в ръката ти (1Царе 17:50). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
8. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще осъзнаеш, че никога преди не си използвал меч, а само прашка (1Царе 17:39). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
9. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще ти кажат, че те са големи, а ти си малък (1Царе 17:4,33). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
10. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще ти бъде напомнено, че те са известни, а ти не си (1Царе 17:33). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
11. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще трябва да оставиш стадото за да решаваш проблемите на братята си (1Царе 17:28). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
12. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще осъзнаеш, че това е само първата битка от война която трае цял живот (2 Царе 11:1). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
13. Когато излезеш да убиваш гиганти, царят ще се сърди, че пеят за теб, а не за него (1Царе 18:6-8). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
14. Когато излезеш да убиваш гиганти, ще станеш цар без царство (1Царе 21:11). Излизай да убиваш гиганти въпреки това.
Помазанието не търпи посредственост, а търси победа. Пророкът каза, че „става в сърцето ми като пламнал огън, затворен в костите ми; уморявам се да го задържам, но не мога” (Еремия 20:9). Затова, излизай да убиваш гиганти въпреки това. Бог без друго ще бъде с теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове