2014/03/12

Силна молитва


Силна молитва
Аз покривам себе си и моя дом с кръвта на Исус. Огъня на Бога даме пази от всяко разрушение. Ангелите на Бога да ме обградят и да ме пазят. Твоята Слава да ме пази и покрие моя гръб. Дръж ме и ще бъда спасен. Името на Исус е яка кула и аз съм в нея сега, аз съм спасен, нека да бъда тук на земята спасен от всяка демонична сила, разшири земята ми. Води ме в сигурност и аз няма да се уплаша, нека видя падането и победата над враговете ми, нищо да не ме уплаши. Покри ме с перата Си и пази ме, като зеницата на окото Си, ще уповавам на защитата на Твоите крила и аз уповавам на Теб по-време на буря. Покри моята глава в дни на война, покри ме с перата Си, бъди моя защита, нека Твоята истина да ме защитава, нека Твоята истина да бъде мой щит, Ти имаш силна ръка и няма да се уплаша от зло.
Протегни ръката Си и ме освободи от всяко робство. Счупи зъбите на враговете ми и ме доведи до позицията, която Си ми определил. Нека Твоите ръце да ме утвърдят и ръката Ти да ме напътства. Твоята дясна ръка да ми даде победа. Уповавам на Твоята ръка за моето спасение.
Разруши силата на дракона в моя живот, постави го в затвор и никога да не се приближава до мене. Простри ръката Си и ме запази от горделиви и лицемерни хора. Научи ме да познавам Твоята сила, аз съм в Твоите ръце. Уплаши враговете ми, чрез Твоята сила, силата на Твоя гняв да се насочи към силата на тъмнината. Освобождавам силата и авторитета срещу всеки демон, аз съм освободен от царството на тъмнината и съм преселен при Бога. Разруши левиатана. Освободи Твоята сила в изцеление и освобождение, нека дарбите на Твоят Дух да бъдат освободени. Нека проповядвам и поучавам чрез демонстрацията на Духа и Силата. Освободи Твоите силни ангели на моя страна да се бият. Нека сила и мощ да бъдат освободени срещу моите врагове, които са и Твои врагове, разруши ги чрез кръвта на Исус. Освободи сила на изцеление и освобождение, чудеса и знамения да бъдат освободени, чрез Твоята сила над Твоите апостоли. Да проповядвам и поучавам, чрез демонстрацията на Духа на сила, освободи силни ангели да бъдат на моя страна, освободи силата на Елисей, Твоят пророк. Помогни ми да печеля души. Покривам моят ум и сърце с кръвта на Исус и моята собственост. Побеждавам дявола, чрез кръвта на Исус. Ям тялото и пия от кръвта на Исус аз съм изкупен от този свят, от силата на врага, смъмрям всеки дух на страх, приемам привилегиите на Новия Завет, чрез кръвта на Исус. Аз съм 100% праведен, чрез дарът на правдата от Исус. Аз приемам изцеление и здраве, чрез кръвта. Приемам изобилие и просперитет, чрез кръвта на Исус, приемам освобождение от врага. Приемам пълнотата на Святия Дух и помазание, чрез кръвта на Исус. Кръвта на Исус ме очиства от всеки грях и ми дава победа над враговете ми. Изгонвам духовете на всеки срам и осъждение в името на Исус. Разрушавам силата на греха и беззаконието в моя живот. Моето сърце е освободено, чрез кръвта от нечиста съвест. Връзвам обвинителите ми и им заповядвам да изчезнат от живота ми. Връзвам дух на обвинение. Освобождавам гласа на кръвта срещу демони и нечисти духове. Господи учи моите ръце и пръсти да воюват, оръжията с които воювам не са плътски, но са силни за събаряне на крепости в умовете. Всеки, който воюва срещу Агнето ще загуби. Господи прати стрелите си, срещу враговете ми. Ще ги нарани и те ще паднат в краката ми. Смъмрям всяка лъжа и болестен дух, които воюват срещу мен. Амин

3 коментара:

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове