2010/03/04

Виж Твоят Път в Победа!

Ден 1-7 от Молитвен Фокус да те освободи да видиш твоето бъдеще

Скъпи приятели,
Тъкмо напуснах Пророческата Конференция на Че Ан в Пасадена. Събранията бяха невероятни. От днес започват новия молитвен фокус “28 дни да видиш твоят път в победа! Ежедневна молитва и фокус да освободиш себе си да видиш твоето бъдеще!“ Ние започваме тази седмица, влизайки и позволявайки на Господ да отвори нашите очи така, че да можем да ВИЖДАМЕ! Виждането е пророческо измерение, което ти позволява да придобиеш откровението, от което се нуждаеш, за да се придвижиш в твоето бъдеще. Без пророческо откровение хората загиват. Това е сезон да видим преди да чуем! Бъди готов очите ти да бъдат отворени!
Моите скъпи приятели в Калифорния, Мерилин и Глен Норда, токущо ми изпратиха тази снимка (която беше направена точно преди няколко дни) от тяхното бадемово дърво. Робърт Хайдлер разясни как бадемовото дърво е първото дърво, което разцъфва, символизирайки промяна в сезона. Това дърво също символизира сила на стражата. Господ следи отблизо да изпълни Словото си. Нека да започнем този сезон на AYIN 5770(Еврейската календарна година), виждайки изпълненията на нашите обещания.
Като влизаме в този сезон на виждане, нека да бъдем като Еремия, когато Господ го попита: ”Какво виждаш?” Той отговори: ”Виждам бадемово дърво!” Погледни по-долу... започни този сезон, виждайки бадемовото дърво и наблюдавайки за изпълнението на Неговото Слово! По-долу е първия ден на фокуса. Господ ме инструктира да помогна „да виждаме” по-добре. В процеса на виждане, ние виждаме нашия враг по нов начин. Той ми показа трикратна духовна сила насочена против нас! Тази зла структура се състои от бедност, немощ и самосъжаление. Тези духове работят заедно, опитвайки се да ни заслепят и спрат от виждането на Божието най-добро в животите ни. Нека да започнеме да ВИЖДАМЕ и тогава да се обърнем да видим как Господ ни изявява Себе си по нов начин. Влез в Ден 1!
Ден 1: Виж отвъд духа на бедност!
Църквата е в невероятен сезон на промяна, и аз вярвам, че всички ние усещаме тези промени в нас и около нас. Аз мога да чуя Господ да ни казва:”Това което посееш ще започне да ражда велик плод”. Има благодат за нашите дарения да се умножат -тридесет до стократно. Това е сезон да спечелиш победа чрез даване и да разчупиш проклятието на ограбване на Бога. Еврейската буква символ за 5770 година Айин не само означава да видиш, но и да напъпиш! Аз декралирам, че в тази година и в предстоящия сезон, ти ще видиш всичко, което си посял и всичко, което сееш да се умножи, да разцъфти и да напъпи!
Извикай за отворено Небе над твоя живот, семейство, територия, работа и служение. Помоли Господ да осияе с Неговата Светлина над всяка тъмнина така, че да можеш да видиш! Ако се отворят прозорците на Небето, всяка тъмна духовна сила, която е поставяла капан пред нас в миналото, ще побегне. Когато Небето е отворено, Земята идва в божествено пренареждане. Когато Небето е отворено, хора се покланят и Бог възстановява завета с хора и с земята. Властта на човека активира Божията сила! Тогава Той воюва на наша страна! Ние се нуждаеме от вятър на промяна да задуха над нас от отворено Небе и да произведе победа! Победа е осуетяването на врага или противника. Победа настъпва, когато ние спечелим успех в борбата срещу някои трудности или някои пречки, които са възпрепятствали нашата пътека! Победа е състояние на победоносно ликуване.
Един цикъл, който чувствам, че трябва да разчупим е свръзан с духа на бедност. В материалистичното общество, този дух е склонен да ни заслепи да видим волята на Бог. Трябва да декларираме победа над духа на бедност! Този дух е нарушил Божия съвършен ред и произвежда несигурност в много индивиди. Аз чувствам, че Бог казва, че се нуждаем насилствено и страстно да заемем позиция от страна на Тялото Христово относно този дух - трябва да преминем през трудностите и бурите да предизвикаме промяна в атмосферата.
Аз декрарирам, че всяка атмосфера на бедност около теб или твоята сфера на власт ще бъде завладяна от атмосфера на благословение и слава от Небето. Виж Неговата слава и тогава виж как бедността ти говори. Тялото на Христос се нуждае да види възстановяване в нашето снабдяване! Възстановяването винаги е свързано с умножаването. Дълговете и миналите финансови поражения в живота ни трябва да се преобърнат. Всеки дух на бедност, който е държал хората в нашата кръвна линия в робство и ни е спрял от пълнотата на преуспяването, което Бог има за нас, трябва да бъде разрушен. Господ разчупва силата на просене в Неговите хора. Той ни прави хора на вяра. Той ще промени самоличността на Неговите хора от просяци в царе! Помоли Го да ти открие БЕДНОСТТА сега. Виж как бедността работи в твоят живот.
Прочети Битие 6-8...Ной намери благосклонност в Неговото Око. Небето и земята се пренареждат.
Размишлявай върху Битие 45, специално стих 11 „Там ще те храня, да не би ти и домът ти и всичко що имаш да дойдат до бедност, защото остават още пет години на глад.”
Запомни Притчи 11:24 „Един разпръсва щедро, но пак получава повече, а друг се скъпи без мяра, но пак стига до бедност.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове