2011/04/10

Биг брадър - с психотронно оръжие?

Изследване на единствения в Европа Център по психотроника и парапсихология "Училище Маг" сочело, че дългото гледане на предаването правело хората зависими личности и оттук нататък те лесно можели да бъдат манипулирани от заинтересовани групи. Предаването "Биг брадър" било само една от формите за контрол върху съзнанието, широко използвани в момента заради предстоящите избори. "Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили", пише в изследването на родните магьосници.
Не става ясно как точно действа психотронното оръжие "Биг брадър". Според военните това оръжие представлява генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика.
Някои симптоми, които се изявяват след облъчване с нискочестотни нетермални електромагнитни вълни за известен период от време, са: безсъние, раздразнителност, проблеми с паметта, обща отпадналост, главоболие, тремор, халюцинации, нарушения в сетивността и др. Микровълните очевидно действат отрицателно върху нервната система. Когато били подбирани със специфична честота, отговаряща на излъчваните от мозъка вълни при състояние например на силна уплаха, агресивност или обърканост, те можели от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у здрави хора. Чрез описаната технология било възможно да се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, нарушения в менструалния цикъл, безсъние, умора, смущения в паметта, халюцинации, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и ракови заболявания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове