2011/04/10

ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?

Според наши достоверни източници в чужбина през последните години България няколко пъти е била подложена на въздействието на психотронно и психотропно оръжие. Последният път това е станало по време на събитията през януари 1997 г. с цел да бъде манипулирана политическата обстановка и да бъдат зомбирани тълпите, атакували Народното събрание...
Почти по същото време подобен експеримент е осъществен и спрямо Сърбия. Информацията е потвърдена от два независими източника - от Русия и САЩ. Според тях върху България е експериментирано в работен порядък психотропно оръжие в началото на 1982 г., след това през лятото на 1985 г. и есента на 1989 г.
"Строго секретно" и в предишни броеве се спря на разработката и приложението на могъщи генератори, източници на незабелязано психотропно въздействие върху човека, превръщащо го в биоробот или зомби.
Откъслечни информации за разработването на това оръжие постъпваха в началото на 80-те години. Украинският професор Виктор Седлецки твърди, че още през 1982 г. в СССР са започнали разработката на отвъдхоризонтни радиолокационни комплекси, основаващи се на използването на ефекта на отражението на лъча от йоносферата, които енергийно са били привързани към атомните електроцентрали. В комплекса влизат и фазирани антени, които могат да работят и на излъчване. При това се създава единно психотропно поле, оказващо влияние върху човешкото съзнание и програмиращо го към определени действия и реакции. Тези антени в СССР са били създадени в Чернобил и Красноярск и влизат в системата "Шар", призвана да управлява тетаритмите и делтаритмите на човешкия мозък.
В САЩ в началото на 80-те години са били създадени апарати, способни при извеждането в орбита да програмират или коригират поведението на огромни маси население на територия, равняваща се на Югославия или България.
В началото на 90-те години имаше контакти между ЦРУ и КГБ в областта на съвместния контрол над психотрониката и другите пси-технологии.
Тъй като възможностите на Русия в тази насока през последните години са ограничени основният психотронен експериментатор останаха САЩ, които продължават своите експерименти в това число спрямо някои славянски страни чрез биоенергетично въздействие, масово програмиране, екологично радио и телевизионно зомбиране.
Вероятно експериментите са стигнали до напреднал стадий, при който чрез мощни психотронни излъчватели от Земята и Космоса може да се предизвиква в големи групи хора агресивност, свръхжестокост, паника, безсилие, масови самоубийства.
Избирането на България за опитно поле се дължи не само на стремежа да бъде създадена определена политическа и социална обстановка, но и заради дресираното масово съзнание, ниския праг за имунна и интелектуална самозащита, окаяно икономическо положение, създаващи предпоставки за лесно психотропно въздействие и масово зомбиране...
Очаквайте в "Строго секретно" новата поредица Mind Control "Контрол на мозъка", разкриваща кулисите на психотропното и психотронно оръжие.

1 коментар:

  1. През февруари и март месец усетих влиянието на това оръжие върху себе си не знах какво е след като почнах да се информирам за това в интернет всичко съвпадна с това Психотронно оръжие към кой да се обърна за помощ и кой може да помогне в такава ситуация телефона ми е 0896/819460

    ОтговорИзтриване

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове