2011/04/10

Как ли изглежда едно психотронно оръжие?

По думите на генерал Ратников, по различен начин: и във вид на пушки, и във вид на антени и дори таблетка, която прилича на устройство, плашещо комарите. Но самият той уверява, че никога не е държал такова нещо в ръце. Трудно може да му се повярва, след като информацията, с която разполага, е много специфична. „По данни на нашата служба – казва той – психотронната апаратура позволява да се манипулира тълпата, въвличайки хората в състояние на така наречения „прицелен, насочен” транс. И тази манипулация е в състояние да предизвика различни емоции – от страх до еуфория. Въздействието се осъществява посредством свръхвисокочестотни електромагнитни полета и лазерно излъчване, които са крайно опасни за висшите функции на главния мозък. Те много трудно биха се различили от спектъра на постоянните електромагнитни излъчвания от промишлен произход. Специално модулираните електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия, депресия и каталепсия.” Институтите по биофизика и военна медицина провели изследвания по отношение вредното въздействие от високочестотните електромагнитни полета върху главния мозък. Но те били на ниско ниво заради липса на средства.

ТОВА ИЗЛЪЧВАНЕ МОЖЕ ИЗЦЯЛО ДА ПОТИСНЕ ВОЛЯТА НА ЧОВЕКА И ДА ГО ПАРАЛИЗИРА

„В САЩ за разработка на психотронни оръжия и методи за защита от тях ежегодно се изразходват повече от 150 милиона долара – продължава разказа си Борис Ратников. – Военният институт по радиобиологични изследвания в Бетесд, Мериленд, започнал създаването на инсталация за дистанционно въздействие върху хората още през 1965 година. Но видими успехи учените достигнали чак през 1980 година, когато конструирали компактни генератори с микровълново излъчване, способно да изпраща в мозъка на човека команди, контролиращи неговото поведение. Това чудо на военната техника се нарича импулсивно-вълнови миотрон. Ако излъчването се насочи непосредствено към човек от близко разстояние, то може изцяло да потисне неговата воля и да го парализира.” В Русия в средата на 1980 година започнали работа над генератори за високочестотна и нискочестотна координация на мозъка. Тя имала за цел създаване на „контролируем човешки материал”. Сред участниците в разработката бил и докторът на техническите науки и кандидат на биологическите науки Валерий Канюк. Той оглавявал секретния комплекс по космическа биофизика. Ръководил разработката на принципите, методите и средствата за дистанционно безконтактно контролиране на поведението на биологическите обекти. В това число и с помощта на технически средства. Но Канюк умрял, както и много негови колеги.

ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ МОГАТ ДА ПОГУБЯТ МИЛИОНИ ХОРА, КОИТО ЗАБОЛЯВАТ И УМИРАТ

Ратников споделя, че продължават изследванията в областта на психотрониката. Засега с тях се занимавали известният академик хипнолог Виктор Кандиба и неговият син. Дори издали книга „Тайните на психотронното оръжие”. Предлагаме цитат от нея: „Още през 1988 година Ростовският медицински институт, съвместно с други учени, успешно завършил изпитанията на психотронен генератор. Те заявили, че са открили явлението проникване в биологическите тъкани чрез едновременно въздействие на високочестотни магнитни полета. Новото оръжие е способно да потисне волята на човека и да го насочи в друга посока, т.е. да му натрапи друга воля и поведение. Ростовските генератори са най-опасните от всички видове психотронно оръжие. Излъчването от тези апарати е внедрено в резонансните честоти на собствените колебания на вътрешните човешки органи. Никой обаче не може да открие това оръжие, защото величината на излъчване е много ниска. Но то е способно да погуби милиони хора, които заболяват и умират. Затова учените били крайно шокирани, когато генерал Кобец споменал за възможността да се използват психотронните генератори по време на августовските събития в Москва през 1991 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове