2011/04/10

Gledaite Dokomentalniqt film „Илюминати“

Документалният филм „Илюминати“ разобличава глобалната мрежа от тайни общества и родствени кралски фамилии, посветени на демонско поклонение!
Маркус Ален от списание „Нексус“ описва филма като „умопомрачаващ“ и той вдействителност е такъв! Става ясно, че цялата политическа система на САЩ и Великобритания (България) се контролира от един малък елит от окултисти, заклели се във вярност на „Всевиждащото око“ на Луцифер! Повече от два века аристокрацията на Англия и САЩ е била замесена в тайни сатанински общества и е заемала всички важни позиции във властта, политическите организации, медиите и военните служби!
Филмът „Илюминати“ показва исторически документи, снимки и кадри, които грабват зрителя на дълго пътешествие във времето – от убийството на Джон Кенеди, през черните години на двете войни в Залива, до президентските избори в САЩ през 2000 и 2004 г., манипулирани от тайното сатанинско общество „Череп и кости“, в което членува фамилията Буш!
Показани са и кадри от Бохемската гора в северна Калифорния, заснети със скрита камера от Алекс Джоунс, разкриващи езическия и сатанински ритуал на образно човешко жертвоприношение на Бохемския клуб – церемония, на която са присъствали година след година американски президенти, вицепрезиденти и индустриални магнати от най-големите световни корпорации.
Филмът „Илюминати“ ще ви отведе в Тибет, окупиран от Китай, нацията, която Буш описва като „най-предпочитаната страна от Америка“. Ще видите заснети кадри как китайските нашественици бият и тероризират тибетските монаси.
Ще научите също, че членове на британската кралска фамилия са принадлежали към зловещата хитлерова организация СС, че в самия Уестминстърски дворец – дом на британския парламент, се намират масонски храмове, и че кралицата на Англия е гранд-патронеса на международното масонство.
Филмът „Илюминати“ разкрива потресаващи факти за сатаниста Алистър Краули, масонството и британското кралско семейство. Ще видите истински кадри от тайно заснета церемония на посвещение във вътрешния двор на централата на сатанинското общество „Череп и кости“!
„Ню Йорк Газета“ пише за „Илюминати“: „Филмът е едно невероятно разкритие за връзките на британското кралско семейство с нацизма, черната магия и тайните масонски общества“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове