2011/04/10

Проект “SPS” ( SOLAR POWER SATTELITE) - 1968

През 1968 година Американските военни предложили проект, който обхващал построяването на 60 Слънчево – захранващи се сателити за период от 30 години на цена около $500 и $800 милиона долара (тогавашни долари). Сателитите щели да бъдат на геостационарна орбита, като задачата им щяла да се състои в осигуряването на 100% от нуждите за електричество на американското население до 2025 година. Дотук добре. Как обаче смятали американците да направят това?

Ключът към отговора се състои в специалните соларни клетки, които до този момент били едни от първите произведени в света. Сателитите улавят със соларните си клетки слънчевото излъчване и чрез микровълнови лъчи (microwave beams?) ще бъде “транспортирана” енергията до улавящи наземни антени, наречени ректени (rectennas). Площите за ректените трябвало да завземат площ от 145 километра и ще изключи възможността за живот или адаптация към новата среда на всякакъв вид животни и растения.

SPS: Въвличане на военните - 1978

Първите запитвания и интереси към Соларните Сателити на пресата и медиите започват едва през 1978 година, когато се разбира, че военните имат пряко участие в проекта (Фактически те официално са инициаторите на проекта, но това се разбира едва през 1999 година при разсекретяването на документите по закона на FOIA). Официално проекта се обявява като енергийна програма с военни интереси за доставка на енергия, но Майкъл Озероф, ню-йоркски журналист пуска слуховете че всъщност става въпрос за военни соларни сателити – оръжие за анти-балистични установки. Сателитите щели да бъдат на геостационарна орбита, което им дава отличната възможност да “действат” над цяло едно полукълбо. Появили се също слухове, че става въпрос за сателитна система за военни цели, която ще бъде оборудване с лазерни и мазерни оръжия.

SPS – Solar Power Sattelites (Соларно захранващи се сателити) също бил описван като психотронно оръжие срещу човека, което може да бъде насочено срещу отделни личности или група хора, дори цели селища. Става въпрос, че ако главното микровълново излъчване бива насочено не към ректените на земята, а срещу отделна личност, може да се получи “инфрачервен микровълнов лъч”, или анти – човешко оръжие. Като психотронно оръжие сателитната система можела да причини масова паника и да влияе по такъв начин на човешкия мозък, че човек да загуби всякаква ориентация (в това число време, място, дори и заличаване на информация). Това може да стане също и на земята чрез ултра къси вълни, но потърпевшите нямат да бъдат в такива размери.
Не насочен към своите антенни предаватели на земята, SPS можел да транспортира такова количество енергия, че да запали огромни и недостъпни иначе гористи местности, дори и цели заводи. Според учени, разработвали някога проектите за соларната сателитна система, SPS, можел също да влияе на йоносферата като причинява физически промени в струткурата и, и в нея като цяло.

Президентът Картър одобрил проекта и дал зелена светлина за действие. За съжаление реализацията на проекта изисквала огромни финансови средства, равняващи се на бюджета на Американското и Канадско министерство на Енергетиката взети заедно, а това означава $8,5 милиарда долара. Така проекта не се реализира дори и по врмето на президента Рейгън, който тогава го прекръства от SPS на проект “STAR WARS”.

С годините за реализирането на проекта се отпуска определена парична сума, която обаче стига само за построяването на наземните станции или така наречените ректени. Носят се слухове, че първият сателит от този вид вече е изпратен в орбита на Земята. Но това са само слухове и докато не се види материалното доказателство можем само да гадаем.

Орбитална маньоварна ситема – 1981г.

Орбиталната маньоварна система е част от проект SPS или STAR WARS. За да се осигури по – добър достъп до системите на соларните сателити са нужни нов вид космически кораби. Така и през 1981г. се създават първите проекти за космически совалки.

Първоначално НАСА прави няколко експеримента с новите совалки по време на поредицата от мисии наречени “Spacelab”. По време на излитането на совалката всички земни лаборатории на НАСА наблюдават внимателно какво ще се случи с йоносферата при впръскването на газове в нея. Установяват, че газовете могат да причинят образуването на йоносферни дупки. И така научните екипи започнали да експериментират с новообразувалите се дупки, играейки си за пореден път на Богове. Тази програма от научни експерименти завършва с образуването на 8 нови йоносферни дупки с малък радиус. Тя бива наречена Орбитална маньоварна система.

Според разсекретените документи за Орбиталната маньоварна система по закона FOIA, всъщност сатава въпрос за военни експерименти с ново плазмено оръжие, които имат за цел да се установи реакцията на заредените частици в Зоната на Ван Алън, чрез пробиването и от орбитална система с вградена плазмена установка. Интересно е че в незасекретените архиви на НАСА, същия проект “Орбитална маньоварна Система” има съвсем други цели.

Дали всъщност совалката – експеримент не е носила със себе си и плазмено оръжие, за което от НАСА премълчават…? На този въпрос също не можем да отговорим без да сме имали достъп до архивите.

Проект “MIGHTY OAKS” – 1986 г.

През април 1986 година, точно след злополуката в Чернобил, американските военни провеждат водороден експеримент над атомно - тестовия обект в НЕВАДА, експеримент, който те наричат проект “Mighty Oaks”. Експериментът се състоял в детонирането на 3 водородни бомби в атмосферата или по-точно в района на магнитните полета на Ван Алън и междувременно детонирането на друти три водородни бомби не много дълбоко в земята. В резултат на сблъсъка на звуковите вълни при детонацията, се образувала звукова експлозия, която потрошила всичко в радиус от 230 км. Базата в Невада била унищожена от самите американци. В резултат на детонацията се образували земетресения с матнитуд от 4.5 по скалата на Рихтер в околностите на около 500 км от базата. От 1986 година започнала разработката на други проекти, които имали за цел да се установи контрол над звуковите вълни и звуковите експлозии.

High Requency Active Auroral Research Program : HAARP – 1993г.

Програма Хаарп се ръководи от Американските ВВС и Флот и е базирана в Гакона, Аляска. Създадена е за да разбере, симулира и контролира йоносферните процеси, които могат да попречат на комуникациите и радарните системи.
Системата Хаарп излъчва 3.6 гигавата ефективна енергия от високо честотни радио предаватели към йоносферата с цел:

• Да генерира екстремно ниски честотни вълни за комуникация на подводници

• Направлява геофизични проби, да идентефицира и характеризира природните йоносферични процеси, за да могат да бъдат контролирани чрез техника.

• Електронно усилване на инфрачервени и други оптични емисии, които могат да бъдат използвани за контрол на радио вълни.

• Генерира геомагнетични полета привличащи йонизацията, с цел контрол на радио вълните

• Препрограмиране на зоната Ван Алън и предизвикването на природни стихии

POKER FLAT ROCKET LAUNCH – 1968 до днес

Зоната наричана от американските военни Poker Flat Rocket Launch се намира на около 50 километра северно то Фаирбанкс, Аляска. Секретната зона е създадена през 1968 година. Командвана е от Геофизическия институт при Университета на Аляска. Около 250 ракетни детонации са били проведени на това място и през 1994 година 16 метрова ракета е била изстреляна с цел да помогне на НАСА да разебере хемическите реакции в атмосферата, асоциирано с глобалните климатични промени. Подобни експерименти с ракети, но с изпозването на Химични Модули (Chemical Release Modules - CRM) били изстрелвани много пъти на същото място.

Ще бъде прибързано да се твърди, че ХААРП е изолиран експеримент. Преди създаването му има цели 50 години история с експерименти много по ужасяващи от днешните, експерименти които обикновения човек трудно би могъл да разбере, поради дезинформираността му или в много случаи поради нежеланието му да разбере.

Историята до създаването на ХААРП е част от програмата на Световното правителство, което има за цел не само пълен контрол над човечеството, но и над природата и нейните закони. Тези болни хора искат да създадат нови закони, на които природата да се подчинява. Само че тези хора не съзряват че Планетата е живо същество и е много по – разумна и могъща от тях. Че тя по всяко време може да ги унищожи, но за съжаление от това ще загинат и много невинни.

Днес чрез новопоставения от това Тайно правителство, президент на САЩ – Джордж Буш младши - 32 степен масон, тези хора ще превърнат проект STAR WARS, а и много други още по смразяващи настроението, в реалност. Това означава че тези хора ще могат да контролират и човека и всяко живо същество, и атмосферата и превозните средства и абсолютно всичко.

Неофициално в по-умалени мащаби, влиянието на STAR WARS днес се изпробва върху човека и никой не обръща и ни най-малко внимание на това. А не е ли редно да се замислим за бъдещите последствия, да се замислим ако не за нашия дом – ЗЕМЯТА, то поне за себе си или за бъдещето на своите деца? Не е ли редно да помогнем на нашия глобален дом, след като той ни е отгледал в едни прекрасни условия на живот, които ние съсипваме? Не е ли редно този УЖАС и ХАОС, които царят в момента да бъдат спряни? Незнам, за вас, но аз смятам да се боря!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове