2012/04/05

БОЖИЯ ПРИЗИВ КЪМ НАЦИОНАЛЕН ВИК

Възлюбени в Господа на 03.02 както бях ви писала че Бог ми говори че скоро ще посети България,днес на 03.03 Бог изпрати свои служители от Негерия със същото послание.Това е тим от 12 жени които Бог е изпращал със слово в различни нации.Преди 10 години Бог започва да им говори за България,те са я търсели къде се намира и като видели че е много далеч се отказали да тръгнат само са се молили.През 2011 Бог им казва да дойдат в България и да донесат словото Му и ако не го направят Бог ще ги държи отговорни за България и те тръгват,имали са много пречки по пътя но днес на 03,03 бяха в Пловдив.
Пиша ви словото на Бог чрез тях.
Бог казва идвам с голямо състрадание за България,говоря нов сезон на въстановяване.Исая 40:9.Църкво изкачи се на високата планина на молитвата и издигни гласа си.Бог издига църквата си да излезе в нацията.Бог е дошъл да напои жадната душа .Тази нация е чакала моето появяване.Аз идвам за да въстановя,има сухи места .но Аз ще превърна вашата пустиня в земя която дава плодове.Искам истинско покаяние това ще ви доведе в Моята слава.Раздерете сърцата си а не дрехите си.
Йоил 2:13. И раздерете сърцето си, а не дрехите си, Та се обърнете към Господа вашия Бог; Защото е милостив и щедър, Дълготърпелив и многомилостив, И разкайва се за злото.
Българи не презирайте тази земя.Време е за сериозна работа.Нека народа Ми вика да въстановя славата.Моята слава ще дойде с огън и той ще изгори плявата и ще очисти.Моя огън идва с много цели.Дойдох да отделя хора за себе си,искам да изявя силата си и моята хвала.Идвам с ново вино,ще ви сгодя за Себе си.Тази нация ще усети суровата ми сила.Не бойте се излезте счупете клетката.Искам князе в тази страна които познават позицията си в Мене и упражняват властта си в Мене.Ще се справя с роговете ,със силата на бика,с мамона,с духа на чародейство.Хората Ми ще ми служат без да са в клетки.Ще освобождавам.Искам жените да дойдат,имам нужда от жени които да плачат.
Еремия 9:17. Така говори Господ на Силите: Размислете и повикайте да дойдат оплаквачките, И изпратете за вещите жени, за да дойдат;
18. И нека побързат да подемат ридание за нас, За да поронят очите ни сълзи, И клепачите ни да излеят вода.
Бог идва в тази нация и хората ще треперят от Господа.Исая 42,Езекил 21 Бог поставя две неща смърт и живот избери живота.Бог ще мине през крепостта на дявола,блажен който идва в името Господне.Елате и пийте от водата на живота.Нов живот в България.2012 година пълнота на божието управление.Бог ще мине по драматичен начин в България.
Бог вика към покаяние и национален вик,защото Той е праведен и ще съди всяко беззаконие.Изкачете се на планината на молитвата.
България е нация на роговете .Всяка нация има своя роля.Нация която е рог е нация която има власт това означава народ който има глас,скиптър,това означава че сте царски народ.Сатана се бори с тази нация защото знае че когато Бог я издигне с неговото царство е свършено.Освобождението на тази нация е освобождение за Европа.Бог да ни помаже с дух на смелост и вик за да се случи намерението му.Той винаги има верен остатък с който извършва делото си и Неговото намерение устоява.
Сам Бог ще извърши обрязване на сърцата ни от нас се иска да Му се предадем и да Го следваме.
Второзаконие 30:6. Господ твоят Бог ще обреже сърцето ти и сърцето на потомството ти, за да любиш Господа твоя Бог с цялото си сърце и с цялата си душа, та да живееш!

[1.4.2012 г. 07:03:38] Stephen Collins: [01 април 2012 г. 06:59] Stephen Collins:

<<< Предстои събуждане на девиците

Там са тези, които мислят, че всеки, който прави връзка между тези събития и крайната криза за Божия народ, е луд. Но Библията не може да се заблуждава. Откровение 13 ни казва, че всички ще бъдат принудени да направят избор дали да служат на Бога или да служат на Сатана. Задава се криза на поклонението, в която всяка душа ще трябва да реши дали да се покорява на Бога, или покорява човек. Всички правомощия на земята се подредени за окончателния конфликт. Политиките и законите се правят срещу терористите, като представят това за легитимна цел. Хората се използват за тези закони. Тогава те могат по-късно обърнати срещу Божия народ. Технологии и системи са разработени да контролират и ограничават движенията. Военните, правителствата, бизнеса и икономиките са организирани и обучени от врага и се подготвят за последната атака. Църквите са се събрали чрез икуменическото движение, за да работят срещу тези няколко, които всъщност смятат за чест да спазват Божествените предписания в Десетте Божи заповеди, особено заповедта за поклонение.

Глобализацията на политиката и икономиката на света води до глобализация на бунта срещу Божия закон. Тя ще бъде толкова пълна, че " и цялата земя удивена отиде след звяра " и "всички, които живеят на земята, ще му се поклонят." Откровение 13:3, 8

Защото Божият гняв в крайна сметка ще се излее срещу тези, които отхвърлят Неговите заповеди. Ще има мор и язви, огън и глад, земетресения и други бедствия, унищожаване на всяка ръка. Но Божиите хора, които вярно следват Неговата истина и живеят по Неговия закон, макар и мразени от мъжете, ще бъдат защитени от Бога.

В последните дни, Исус казва на Своите верни, както и Той каза на Ной;

Исая 26:20. Дойдете, люде Мои, влезте в скришните си стаи,
И затворете вратите след себе си;
Скрийте се за един малък миг,
Догдето премине гневът.

21. Защото, ето, Господ излиза от мястото Си,
За да накаже жителите на земята за беззаконието им;
И земята ще открие кървите си,
И не ще покрие вече убитите си.

Приятелю, време на беди, каквото никога не е било, скоро ще се отприщи на земята, изненадвайки нейните жители. Ще има проливане на кръв, битки и безредици. Ще има война, глад и бедствия навсякъде. Как ще се придвижвате в това време? Приготвяте ли си място? Вашето сърце и характер правилни ли са пред Бог? Вашите грехове простени ли са и отвърнали ли сте се от тях? Мразите ли греха толкова, че вашите грехове да са изпратени в дълбините на морето? Единственият начин това да се случи е, като се отвърнете от тях и никога не ги повтаряте.

Не забравяйте, че Господ ви обича и работи, за да сте спасени, ако Му предадете своите сърце и живот. Не трябва да сте уязвими спрямо идващия хаос. Ако сте в Христос, има удивително обещание за вас. То е в

Псалм 121:5. Господ ти е пазач; Господ е твой покров отдясно ти...

Така че днес, докато все още сте свободни, докато все още има време, докато все още е благодатно време, оправете взаимоотношенията си с Бог. Уверете се, че сте скрити в Христос. Няма надежда в този свят. Няма надежда в парите. Няма надежда в човешките правителства. Няма надежда в земните системи.

Повечето хора просто се погребват в безкраен кръг от развлечения, които ограничават съзнанието им и ги държат далеч от изправянето пред реалността на нашето време и на бъдещите големи проблеми. Те отклоняват съзнанието си чрез забавления и спортове. Но те само парализират духовните им възприятия. Задоволяването на апетита само унищожава тяхната съпротива спрямо греха. Всеки обгрижван идол представлява пречка за Святия Дух да им даде пълна победа в живота и да им предостави чиста и свята атмосфера. Надявам се, че вие не сте един от тези хора, а обръщате своя живот към Исус всеки ден.
Подготовка за голямата криза

Нека се помолим и да поискаме от Бог опитност с Христос, която да ни развие и подготви. Татко наш в небесата, ние виждаме злокобния надпис на стената. Ти ни казваш, че сме близо до края чрез знаците на времето. Новата власт на американската армия да задържа граждани е едно от многото пророчески пътепоказатели, защото това се развива, за да може в крайна сметка да бъде използвано срещу Божиите хора. Молим се за Твоето присъствие в нашите сърца. Молим за Твоя Свят Дух да ни укрепи, за да останем верни на Исус Христос в идващото време на неприятности така както тримата евреи на полето на Дура. Ние молим за Твоята сила, за да получим пълна победа в своя живот. Вземи нашата вярност и я направи непобедима. В името на Исус се моля.

Амин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

please post your comment,
thank you!

Всичко за мен

Моята снимка
Млад човек,който обича да общува с другите хора,обича истинското приятелство.Най-добрият ми приятел се казва Исус Христос и Той е причината за всичко добро в моят живот.Той ми помага всеки ден да бъда близо до Него,и да помагам на тези,които Той обича. Обичам да се грижа за деца,и харесвам да съм от полза на приятелите ми около мен.

Търсене в този блог

Последователи

Етикети

Моят списък с блогове